Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5 απλά πράγματα που πρέπει να προσέχει μια γυναίκα σε μια σχέση.

5 απλά πράγματα που πρέπει να προσέχει μια γυναίκα σε μια σχέση.



1)Γκρίνια.
Όσο και να σας αγαπά ένας άντρας άμα γκρινιάζετε για τα πάντα και χωρίς λόγο,τότε οι μέρες σας είναι μετρημένες. Όλοι οι άντρες καταλαβαίνουν πως κατά την περίοδο μιας γυναίκας τα νεύρα είναι τεντωμένα και πως ο ίδιος θα περάσει δύσκολες μέρες, μα όταν αυτό συνεχίζετε και μετά τότε ΟΥΣΤ.

2)Μιλάς σαν μωρό.
Όλα τα ζευγάρια μιλούν σαν μωρά ή έχουν κάποια παιδιάστικα παρατσούκλια μεταξύ τους αλλά όχι μπροστά σε άλλους. Ωραίο όλο αυτό αλλά να μένει σε πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί μετά όλοι η αντροπαρέα τον φωνάζει αρκουδάκι,μπεκατσούλα,πιτσουνάκι κλπ.

3)Ηρεμία μετά το σεξ.
Είναι πλέον ευρέος γνωστό πως ο άντρας μετά το σεξ θέλει να πέσει ξερός και να σηκωθεί μετά από 24 ώρες, σε αντίθεση με τη γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα αμέσως μετά να πάει να κώλοχτυπηθεί σε club μέχρι το πρωί. Οπότε αφήστε τον ήσυχο να ηρεμήσει και να κοιμηθεί γιατί είναι από την φύση του αυτή η αντίδραση και δεν σημαίνει πως δεν σας αγαπά. ΜΗΝ ΠΆΤΕ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΎΣΗ.!!

4)Μάνα και γιος.
Ποτέ μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε την μάνα του αγοριού σας.! Για αυτόν πάντα η μάνα του θα μαγειρεύει καλλίτερα και θα πλένει και τα ρούχα καλλίτερα, γιατί απλά έτσι μεγάλωσε, έτσι έμαθε να τρώει κάποια φαγητά και θέλει και τα ρούχα του να μυρίζουν μανούλα.Οπότε μην πάτε και πολύ κόντρα γιατί μόνο σε κακό θα βγει.

5)Σκεπάσματα.
Κατά την διάρκεια του ύπνου μην παίρνετε όλο το σκέπασμα και καλά επειδή κρυώνετε επειδή είστε γυναίκες και πιο ευαίσθητες κλπ, γιατί όταν βγαίνετε βράδυ σε club με 5 βαθμούς Κελσίου , μου βάζετε τα ξώκοιλα και τις φούστες-μπλούζες με παντοφλέ μποτάκι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Παρομοιώσεις γυναίκας με ζώα"

Πολλές φορές συναντώντας ή βλέποντας μια γυναίκα την παρομοιάζομαι με ένα ζώο,άλλες φορές λόγο εμφάνισης και άλλες λόγο τρόπου σκέψεις ή

Ή ΑΠΌ ΠΈΣΙΜΟ Ή ΑΠΌ ΧΈΣΙΜΟ ! / Grandmother Escalator Fail

Μια ελληνική παροιμία λέει: ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει.! Δείτε το βίντεο

Ο απόλυτος οδηγός για να γίνεις κλαρινογαμπρος.

1) Το κυριότερο είναι πως πρέπει να έχεις  ένα κριμένο ψώνιο μέσα σου, το οποίο ζητά απεγνωσμένα να βγει προς τα έξω!ΠΡΟΣΟΧΉ:οι άλλοι δεν πρέπει να καταλάβουν πως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο,εσύ πρέπει να το παίζεις άνετος και πως δεν τρέχει τίποτα.!