Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Παρομοιώσεις γυναίκας με ζώα"





Πολλές φορές συναντώντας ή βλέποντας μια γυναίκα την παρομοιάζομαι με ένα ζώο,άλλες φορές λόγο εμφάνισης και άλλες λόγο τρόπου σκέψεις ή συμπεριφοράς. Πάμε να δούμε μερικές τέτοιες περιπτώσεις.

1) ΓΥΝΑΊΚΑ ΑΡΆΧΝΗ: Είναι η γυναίκα που στήνει πλεκτάνες, μέχρι να πέσει το θύμα της στα δίχτυα της και να το κάνει ότι θέλει.Δηλαδή όπως δουλεύει και η αράχνη,που στήνει σε ένα σημείο τα δίχτυα της και περιμένει ένα θύμα να πέσει πάνω και μόλις πέσει,πηγαίνει και το τυλίγει σιγά σιγά με τον ιστό της μέχρις ότου δεν μπορεί να κουνηθεί και να αντιδράσει.



2)ΓΥΝΑΊΚΑ ΓΆΤΑ: Είναι οι περισσότερες γυναίκες που γνωρίζουμε. Έχουν την δυνατότης να ελίσσονται στις καταστάσεις που συναντούν στη ζωή τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παίρνεις χαμπάρι τι γίνετε.Φέρνουν πάντα τα πράγματα προς το συμφέρον τους και στο τέλος τις  λυπάσαι κιόλας.
Όπως δουλεύει και η γάτα,που τρίβετε σε όποιον βρεθεί για λίγο χάδι και λίγο φαγητό και ας έχει φάει πριν μισή ώρα,απλά με τις κινήσεις που κάνει σε πείθει και εξασφαλίζει το φαγητό της.

3)ΓΥΝΑΊΚΑ ΠΙΓΚΟΥΊΝΟΣ: Είναι αρκετές ανάμεσά μας, και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό. Γυναίκα πιγκουίνο λέμε αυτήν που περπατά σαν πιγκουίνος,δηλαδή που οι πατούσες τις δημιουργούν γωνία 90 μοιρών(όπου αυτή η γωνία δημιουργείτε ακουμπώντας φτέρνα με φτέρνα) και όταν προχωράνε,το υπόλοιπο σώμα κινείται αριστερά-δεξιά λες και κάποιος έχει κολλήσει την μέση της και δεν σπάει καθόλου.

4)ΓΥΝΑΊΚΑ ΆΛΟΓΟ: Είναι η γυναίκα που έχει τόσο ωραία και γυμνασμένα πόδια που όταν τα βλέπεις γυμνά(σορτς,φούστα κλπ) τα παρομοιάζει με αλόγου.
Και σε άλλη περίπτωση που είναι και η πιο σύνηθες, μια γυναίκα την παρομοιάζομαι με  άλογο όταν αυτή είναι πολύ ψιλή.

5)ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΑΎΡΑ: Εδώ τα λόγια είναι περιττά, γυναίκα σαύρα λέμε αυτή που είναι πάρα πολύ άσχημη.

6)ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΟΥΝΆΒΙ: Είναι αυτές που μόλις περάσουν από δίπλα σου,σε παίρνει μια άσχημη μυρωδιά(ΜΠΌΧΑ), που συνδυάζει όλες τις μυρωδιές από τα υγρά που μπορεί να εκκρίνει ένα σώμα.Συνήθως σε αυτή την κατηγορία είναι παχύσαρκες γυναίκες αλλά όχι πάντα.

7)ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΌΤΑ: Είναι αυτές που κάθονται και ασχολούνται με ότι κουτσομπολιό κυκλοφορεί και συνήθως το εμπλουτίζουν κιόλας με δικά τους σχόλια για να είναι πιο ενδιαφέρον.
Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λέμε αυτό...εγώ πάντως ποτέ δεν άκουσα κότες να κουτσομπολεύουν.

8)ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΑΤΣΊΚΑ: Για αυτές δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτιολογία που τις αποκαλούμε κατσίκες, απλά όποια δεν χωνεύομαι την λέμε παλιό κατσίκα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ή ΑΠΌ ΠΈΣΙΜΟ Ή ΑΠΌ ΧΈΣΙΜΟ ! / Grandmother Escalator Fail

Μια ελληνική παροιμία λέει: ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει.! Δείτε το βίντεο

Ο απόλυτος οδηγός για να γίνεις κλαρινογαμπρος.

1) Το κυριότερο είναι πως πρέπει να έχεις  ένα κριμένο ψώνιο μέσα σου, το οποίο ζητά απεγνωσμένα να βγει προς τα έξω!ΠΡΟΣΟΧΉ:οι άλλοι δεν πρέπει να καταλάβουν πως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο,εσύ πρέπει να το παίζεις άνετος και πως δεν τρέχει τίποτα.!