Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η χαμένη πυραμίδα - lost pyramid ντοκιμαντέρ

Οι σύγχρονες γνώσεις για τις πυραμίδες της Γκίζας, ενός από τα σωζόμενα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, άλλαξαν όταν εκτός από τις τρεις μέχρι τότε γνωστές πυραμίδες, ανακαλύφθηκε και τέταρτη. Οι ανασκαφές ομάδας αρχαιολόγων έφεραν στο φως στοιχεία που δείχνουν την ύπαρξη της εξαφανισμένης τέταρτης πυραμίδας. Κατασκευάστηκε 5.000 χρόνια πριν. Στα επτά σύντομα χρόνια από την ανάδειξή του έως το θάνατό του, ο ηλικιωμένος Φαραώ Χεφρήν αποφάσισε να ξεπεράσει τα κατορθώματα του μισητού πατέρα του, του μεγάλου Χούφου (Χέοπα), ανεγείροντας την ψηλότερη πυραμίδα που χτίστηκε ποτέ, 60 πόδια μεγαλύτερη από την Μεγάλη Πυραμίδα.

Δείτε το βίντεο


Μέρος 1

Μέρος 2

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Παρομοιώσεις γυναίκας με ζώα"

Πολλές φορές συναντώντας ή βλέποντας μια γυναίκα την παρομοιάζομαι με ένα ζώο,άλλες φορές λόγο εμφάνισης και άλλες λόγο τρόπου σκέψεις ή

Ή ΑΠΌ ΠΈΣΙΜΟ Ή ΑΠΌ ΧΈΣΙΜΟ ! / Grandmother Escalator Fail

Μια ελληνική παροιμία λέει: ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει.! Δείτε το βίντεο

Ο απόλυτος οδηγός για να γίνεις κλαρινογαμπρος.

1) Το κυριότερο είναι πως πρέπει να έχεις  ένα κριμένο ψώνιο μέσα σου, το οποίο ζητά απεγνωσμένα να βγει προς τα έξω!ΠΡΟΣΟΧΉ:οι άλλοι δεν πρέπει να καταλάβουν πως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο,εσύ πρέπει να το παίζεις άνετος και πως δεν τρέχει τίποτα.!