Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο απόλυτος οδηγός για να γίνεις κλαρινογαμπρος.


1) Το κυριότερο είναι πως πρέπει να έχεις  ένα κριμένο ψώνιο μέσα σου, το οποίο ζητά απεγνωσμένα να βγει προς τα έξω!ΠΡΟΣΟΧΉ:οι άλλοι δεν πρέπει να καταλάβουν πως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο,εσύ πρέπει να το παίζεις άνετος και πως δεν τρέχει τίποτα.! 









2)Να έχεις διαθέσιμα λεφτά για κάθε μαλακία που βγάζει ο κάθε    χ/ψ σχεδιαστής ρούχων για να προλάβεις να το αγοράσεις πρώτος και να το παίζεις μούρη στους υπόλοιπους κλαρινογαμπρους της γειτονίας ή στο μαγαζί με την ονομασία ΜΠΛΕ ΣΤΡΕΊΔΙ που αράζεις!











3)Να έχεις διαθέσιμα λεφτά για ξυραφάκια και κρέμες αποτρίχωσις ,τα οποία θα σου χρειαστούν για να ξυρίσεις πόδια,μασχάλες,στήθος,παπάρια κλπ...γιατί άμα κλέβεις ακόμη τα ξυραφάκια της μάνα σου,μια μέρα θα σε πετάξει έξω από το σπίτι.








4)Το μαλλί σου πρέπει να έχει το σχήμα γλώσσας αγελάδας την ώρα που γλείφει την μύτη της, (δεν μπορώ να το εξηγήσω καλλίτερα)

















5)Ότι μπλούζα αγοράσεις πρέπει να είναι μπροστά  V  και όσο πιο μεγάλο το V τόσο πιο γαμάτος θα είσαι και τόσο πιο πολύ θα θαυμάζουν όλοι την τέλεια αποτρίχωση που έκανες στο στήθος σου.








6)Αυτό είναι βασικό..δώσε προσοχή.
Όταν βγαίνεις έξω,πρέπει να έχεις τουλάχιστον άλλους 10 κλαρινογαμπρους μαζί σου,έτσι ώστε να βάλετε όλοι από 5 ευρό για να ανοίξετε μπουκάλι και να το παίξετε μούρη στα γκομενάκια.......γιατί με τόσα λεφτά που δίνεις για ξυραφάκια και ρούχα δεν βγαίνεις.! 







Ααα! Και ένα τελευταίο..πρέπει να πάρεις ότι κρεατίνη και πρωτεΐνη κυκλοφορεί για να γίνεις σφίχτης-τούμπανο-φέτες,αλλιώς δεν πας πουθενά.!







Άντε και καλή επιτυχία ! ! !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Παρομοιώσεις γυναίκας με ζώα"

Πολλές φορές συναντώντας ή βλέποντας μια γυναίκα την παρομοιάζομαι με ένα ζώο,άλλες φορές λόγο εμφάνισης και άλλες λόγο τρόπου σκέψεις ή

Ή ΑΠΌ ΠΈΣΙΜΟ Ή ΑΠΌ ΧΈΣΙΜΟ ! / Grandmother Escalator Fail

Μια ελληνική παροιμία λέει: ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει.! Δείτε το βίντεο